Muziek van smartphone beluisteren via speakers

Met de Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth Music receiver stream je muziek van de muziekbron naar je audio installatie

Behoor jij ook tot de 80% van de mensen die de muziek van hun smartphone zou willen afspelen via de hifi-installatie? Het is heel eenvoudig een indrukwekkende muziekcollectie op je smartphone of tablet te zetten. Om hier vervolgens van te genieten in goede geluidskwaliteit moest je, je smartphone fysiek los laten en met een kabeltje verbinden aan je geluidsinstallatie. Marmitek, specialist op het gebied van slimme oplossingen in en rondom huis, biedt een handigere oplossing.

Stream je muziek via Bluetooth van je muziekbron zoals iPhone, Android phone, iPad etc. naar je audio installatie. Dit kan iedere audio installatie, iPhone dock of radio/cd-speler zijn met aux-in, line-in of mp3- link aansluiting. Hierdoor kun je je smartphone gewoon bij je houden en dus blijven scrollen, shufflen en playen vanuit je luie stoel.

Om je audio installatie Bluetooth geschikt te maken, gebruik je de Marmitek BoomBoom 75 Bluetooth Music receiver. Dit is een digitale Bluetooth® ontvanger die je aansluit op de audio installatie. Je kunt tot 8 apparaten aanmelden op de BoomBoom 75 Bluetooth muziekontvanger. Dit om de muziek zowel van alle smartphones in huis als van de tablet of ieder ander met Bluetooth uigerust apparaat te streamen.

Delen

Laat een bericht achter